fbpx

Weg met vermoeidheid10
en een gebrek aan energie2
met vitamine C

Vitamine C : Weg met vermoeidheid en een gebrek aan energie 10,2

Vermoeidheid is een gevoel dat iedereen kent en is dan ook een van de meest voorkomende klachten in het dagelijks leven. Het is het onaangename gevoel dat je lichaam geen energie meer heeft om eender welke fysieke of mentale activiteit uit te voeren.

Er zijn verschillende soorten vermoeidheid: fysieke vermoeidheid, mentale vermoeidheid en zintuiglijke vermoeidheid (voornamelijk auditieve en visuele vermoeidheid).

Door een slaapgebrek, bij een slechte voeding, tijdens de zwangerschap, net na een operatie… Vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben.

Bij een tekort aan vitamine C, vitamine C supplement zoals Vitamine C Will Boost kunnen helpen. Het is belangrijk om te weten dat vitamine C bijdraagt aan een normaal energiemetabolisme en vooral bekend is om zijn anti-vermoeidheidswerking.

Vitamine C en sport

Top-sporters hebben een grotere behoefte aan vitamine C, omdat ze hun spieren2 meer gebruiken. Intense en langdurige training kan ervoor zorgen dat de immuniteit daalt, en preventief vitamine C nemen gaat dit tegen1.

Intense fysieke activiteit leidt tot een verzwakking van onze natuurlijke afweer in de dagen na de inspanning, wat ons vatbaarder maakt voor infecties.

Dit is bijvoorbeeld het geval voor de renners in de Tour de France, die aan de top van hun fysieke capaciteiten staan, maar die wel vitamine C innemen voor hun training. Tijdens de training focust het lichaam zich namelijk niet op de immuniteit maar op de inspanning, waardoor sporters sneller worden blootgesteld aan ziektekiemen en een grotere kans hebben om een verkoudheid op te lopen. De oplossing: snel handelen en een tekort aan vitamine C voorkomen-

 

1) Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
2) Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.
(10) Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Waar kan ik Vitamine C Will Boost kopen?

Vitamine C Will Boost is verkrijgbaar in alle apotheken en online apotheken in België.

Gebruiksaanwijzing:
Aanbevolen hoeveelheid : 1 tablet per dag.
Per tablet : 1000 mg vitamine C
Bestemd voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar.

Vitamine C Will Boost

Marktleider

Verkocht in apotheken

Kwaliteitsgarantie

Gemaakt in België